logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top
mastersofgrill
Al jaren genieten wij en onze families en vrienden van onze grill kunsten. Dit was voor ons dan ook de reden om ons op te geven voor Grillmasters 2016. Na een zware selectie uit de 351 aangemelde teams werden er 50 uitgenodigd voor de selectie dag. Na deze selectie dag werden wij de volgende dag gelijk gebeld met de mededeling dat wij bij de laatste 10 teams zaten. Voor ons was het al geslaagd als we na de eerste ronde er niet uit gingen. Voor ons was dit enorme avontuur GEWELDIG! Bijzonder was het en waanzinnig tof dat wij zo door gegaan zijn naar de finale van grillmasters 2016. Hier zijn wij 2de geworden en gezien dit grote succes hebben wij besloten van onze hobby ons werk te maken.

Robert

Mijn naam is Robert. Voor mij is BBQ-en een feest! Zo ervaar ik dan ook iedere BBQ die wij mogen organiseren. Heerlijk koken, veel gezelligheid, lachen en kletsen. Wat ik geweldig aan de BBQ vind is dat er qua eten echt alles er op kan!

Jelle

Ik ben Jelle en koken is mijn leven. Als chef kok sta ik dagelijks in de keuken, maar het allerliefste sta ik live te grillen voor een gezelschap. Wat mij betreft krijgt alles meer smaak als je het op de BBQ maakt. Proef het zelf maar eens!

Wat onze vrienden van ons vinden